Homepage Suijs vorige week volgende week Laatste wijziging: 20 Juli 2009

Week 8: 29 juni 2009 ; Installatie Keuken.

Maandag 29 juni 2009

De eerste kastjes staan er al

Vroeg in de ochtend verschijnt de installatiemonteur. Dat wil zeggen hij zal de kastjes monteren. Voor gas, licht en water moet iemand anders komen, maar die bleek niet in de planning te staan. Na ruggespraak met mevrouw Smeets van Mandemakers komt het alsnog voor elkaar. Die zal ik nog vaak moeten bellen.

De gas- en waterman verschijnt

installeren en klagen of andersom

Het steunen en klagen begon al vroeg: "Een veel te moeilijke keuken voor één man". (maar ik dacht voor deze man!) Hij snapte niet dat het zo verkocht kon worden. Er waren een aantal zaken foutief geleverd en zijn montage maakte het alleen maar erger.

Keuken gereed (nou Ja?)

Er bleken (na inspectie enkele dagen later) minstens 12 zaken niet in orde. Een aantal zaken moesten worden bijbesteld en het zal zeker nog een maand duren voordat alles in orde is.

Lees verder op de pagina:
7 Juli 2009 ; Mankementen Mandemakers

Top of Page

Dinsdag 30 juni en Woensdag 01 juli 2009

Zoon aan de rol

Een veel vrolijker beeld geven vader en zoon de wit ... en inderdaad alles werd er witter door. Subliem samenspel. Radio aan en rustig wordt een ander in de "vette" RAL9010 gezet.

Vader voor de moeilijke hoekjes

Top of Page

De rest van de week worden door Mieke en mij aan allerlei klusjes besteed. Eerst de garage op orde maken. Plamuren en Verfwerk aan kozijnen van de deuren. etc.

vorige week volgende week Vorige week (linker pijl) en Volgende week (rechter pijl)

Terug naar Blog 2009 Terug naar Blog 2009