Homepage Suijs persoonlijk Jaar 2009 jaar 2011 Laatste wijziging: 03-04-2011

Webloggegevens van het jaar 2010

De meest recente informatie staat bovenaan en de oudste gegevens helemaal onder aan de pagina. Nog oudere en nieuwere weblogdelen zijn te vinden door links op het menu te kijken. of de pijltjes naar links en rechts hierboven of onderaan dit blad te gebruiken.

Top of Page


De verhuiskaart.

Top of Page
17-03-2010 Nieuwe behuizing.
Terwijl wij in Gouda met beschoeiing en tuin bezig zijn, zijn Bas, Marceline en Maria verhuisd. Van Trevose park naar 85A Sommerville Estate Road 258059 Singapore. Het huurcontract voor twee jaar met een verlenging van een jaar zit er op. Dan heb je in Singapore de keuze tussen meer betalen dan voorheen of verhuizen. Het werd het laatste. Ze zitten er dus alweer drie jaar. In de zomer gaan we voor de vijfde keer. Ik had aan Bas al gevraagd of BHP-Biliton niet in een andere werelddeel een leuke baan had? Misschien wel zei hij.


Herman en Will 40 jaar getrouwd.

Top of Page
07-03-2010 Will en Herman 40 j Getrouwd.
Dit is het tweede robijnen huwelijksfeest van het jaar. Marja en Hans Kemper beten het spits af. Na een Heilige mis werden in huisewlijke kring de felicitaties in ontvangst genomen. Hier feliciteren de kleinkinderen hun oma en opa. Later in de middag gingen we naar Helvoirt voor een receptie en een etentje. 40 jaar geleden was het half-vasten. In Helvoirt heb ik van 'vasten' niets gemerkt. Het was de eerste huwelijks- foto-reportage van dit jaar voor mij.De eerste schotten zitten er in.

Top of Page
19-02-2010 Nieuwe beschoeiing.
De eerst palen zijn er ingeheid en de eerste schotten zijn al aangebracht. De grons is hard. Maar met grof geweld lukt het. De beschoeiing wordt bij onze buren ook meteen aangebracht en ook bij Joost en Marian aan de andere kant van Ton en Ria.
Voor meer foto's zie: De Beschoeiing


Carnaval in Oeteldonk

Top of Page
14-02-2010 Carnaval in Oeteldonk.
We hebben toch de Carnavalsmis maar overgeslagen. We waren al zo laat gisteren en we moeten nog drie dagen. Ruud voelt zich goed, maar we moeten niet overdrijven. Op ons gemak de prins binnenhalen. Daarna naar het Theater aan de parade. Daar is ook deze foto gemaakt. Joep stuurde hem later op.


Marja en Hans Kemper 1970

Top of Page
13-02-2010 Hans en Marja 40 jaar gehuwd.
Ze zijn de eerste van onze kennissen- en familiekring die dit jaar iets te vieren hebben. Het werd een zeer geslaagd diner in Heemstede met toespraken en optredens.
Nog een beetje winter, maar vlak voor Carnaval. Dat laatste begrepen de meeste noordelingen niet echt. Wij wel en stapten nog wel vr middernacht in de auto op weg naar Vught. Morgen begint Carnaval en daar willen we ook bij zijn.


Hans en Marja Kemper

Top of Page
30-01-2010 De restauratie is in volle gang
De Driewegsluis wordt weer een echte driewegsluis. Dit dankzij mevr. van Weelde die in oktober 2009 bij een bewonersbijeenkomst stelde dat een driewegsluis ook drie deuren dient te hebben. Leuk dat de gemeente de sluis als monument erkent, maar dan moet hij wel kompleet zijn. Haal hem anders maar van de lijst af, was haar mening. De gemeente vond het wel genant, maar ging aan het werk. Met succes. En zo is de derde deur er toch gekomen.

Mevr. van WeeldeEen vergadering bij Lavendel

Top of Page
19-01-2010 Laveren in Lavendel
Er is weinig nieuws te melden. Een groot aantal besluitpunten moeten nog uitgewerkt worden. Wanneer statutenwijziging en contract gereed zijn, zullen we opnieuw nog n keer bijeenkomen. Dat om onszelf in oude smanstelling op te heffen.


Onder toeziend oog van de Crabeths

Top of Page
12-01-2010 Een half begin komt door half werk
Op deze dag is een eerste poging gedaan om de in nieuwe samenstelling bijeen te komen. De nieuwe Stichting Sint-Jan i.o. is nog niet door een stautenwijziging tot stand gekomen, maar dat zal binnen een maand wel rond zijn, is de gedachte.
Niet iedereen die erbij betrokken gaat worden is deze avond aanwezig. De gesprekken met het college van kerkrentmeesters heeft nog steeds niet tot een eenduidig geheel van statuten, contract en afspraken geleid. Dat is bijzonder jammer. De gebroeders Crabeth houden de bewakers van het erfgoed goed in de gaten vanaf hun positie aan de muur.


Even een vlekje wegwerken

Top of Page
10-01-2010 Een goed begin is half werk
Moon is, logerend bij Marieke op het trapje achter het huis uitgegleden en met haar hoofd hard tegen het plankier gebotst. Dat werd met ambulance naar het Antoniusziekenhuis en hechten. Als ze nou het goede voornemen had gemaakt om met roken te stoppen, dan was dit niet gebeurd. Nu is niet alleen haar sigaret, maar ook het eigen risicobedrag voor de ambulance in rook opgegaan. In 2010 zal er nog wel meer gaan verdampen, zullen we maar zeggen.


25% Gebakken lucht

Top of Page
01-01-2010 Een goed begin is het halve werk
Nieuwjaar dus gezond beginnen, met crackers van AH. Een nieuw pak opengemaakt, en dan... ontdek je dat nkwart gebakken lucht is. Het aantal crackers klopt wel met wat op de verpakking staat, maar het vervoeren en verkopen van gebakken lucht hoort toch niet bij een merksuper. Briefje wordt snel beantwoord. Men gaat het zowaar veranderen Wij meten hoe lang dat gaat duren.

2008 Naar Introductie Blog Jaar 2009 / introductie van de weblog.